Det handlar om självbevarelsedrift!

Det har troligtvis inte undgått någon att fascistiska ”medborgargarden” attackerat folk baserat på hudfärg i centrala Stockholm i helgen. Dom flesta har antagligen inte heller missat att fascister attackerat folk som rört sig från en antifascistisk demonstration som ägde rum i lördags vid Norrmalmstorg. Denna utveckling talar ett mycket tydligt språk. Antifascism handlar inte bara om självförsvar. Antifascism handlar om ren självbevarelsedrift!

Den liberala antifascistiska metoden där man försöker tala fascisterna tillrätta eller bua ut dom är totalt värdelös. Detta blir bara än mer tydligt när fascisterna nu försöker ta makten över gatorna. I andra delar av världen offrar folk sina liv för att stoppa fascismen – vilket dom lyckas med! Det är våran plikt att stoppa den även här!

En antifascistisk rörelse måste kunna agera både offensivt och defensivt mot fascismens olika former. Det är endast så man har vunnit tidigare.

Två viktiga steg krävs för att denna rörelse skall växa sig stark.
1. Ett ovillkorligt stöd till de som offrar sin hälsa och frihet för att krossa fascismen.
2. Att du som förstår att något måste göras åt dessa skadedjur organiserar dig!

Vi är egentligen många fler än dom! Om vi bara organiserar oss tillsammans så kommer vi vinna! Det har historien lärt oss!

Om du inte redan är organiserad! Kontakta Partisan!

Res dig upp!

Krossa fascismen!